Du er her: Kanebogen skole/Hjem/Helse og omsorg

Trygge lokalsamfunn Harstad markerte refleksdagen 19. oktober 2017

Tverretatlig samarbeid er det aller viktigste i Trygge lokalsamfunn-arbeidet, på refleksdagen var det for å forebygge trafikkulykker i mørketida.

I anledning dagen snakket helsesøster om refleks og sikring av barn i bil på Familiens hus. Osvald Ludvigsen fra NAF var med og delte ut refleksvester og reflekser i mange varianter.

NAF, Politiet, Statens vegvesen og Trygge lokalsamfunn Harstad stod sammen på stand på Sjøkanten senter og delte ut nesten 2000 reflekser og refleksvester, helt gratis.

Mange fornøyde barn og voksne fikk nye reflekser og kan være mer synlige i trafikken!

70% oppgir at de bruker refleks, men bare 50% gjør det i realiteten, husk å ha en refleks i hver jakke!

Simulator som viser hvor viktig det er med refleks: http://extrat.liikenneturva.fi/heijastin/sv/ (fra det finske Trafikskyddet, svensk tekst)

23. oktober 2017
Sist oppdatert: 23. oktober 2017