Du er her: Kanebogen skole/Hjem/Kultur og fritid/Tilrettelagte fritidstilbud

Tilrettelagte fritidstilbud

Informasjon om tilrettelagte fritidstilbud for barn, ungdom og voksne med funksjonshemming i Harstad kommune.

I vedlagt brosjyre finner du en oversikt over fritidstilbud som er tilrettelagt for personer med spesielle behov p.g.a sosial, psykisk eller fysisk funksjonshemming. Tilbudet er for alle aldersgrupper med forskjellige aktiviteter på ettermiddag, kveldstid.

For mer informasjon kontakt:
Anne-Grete Roulund
Fritidsleder
Kulturenheten
Telefon: 77 02 62 58/472 76 991

anne-grete.roulund@harstad.kommune.no

FaCEBOOK SYMBOL.pngFølg oss på Facebook

Trykk her for informasjon og søknadsskjema Ledsagerbevis

AKTUELT

Kultur- og ferieaktiviteter for barn og ungdom - sommeren 2017

Harstad kommune har fått tildelt prosjektmidler for å arrangere ulike aktiviteter sommeren 2017.

Påmeldinger mottas gjennom hele sommeren.

26.06.2017
sommer sammen bilde

EN OPPLEVELSESRIK SOMMER MED AKTIVITETER

Sommer sammen - program 2017

Avdeling Barn og Unge Fritid ved Kulturenheten i Harstad kommune, ønsker alle som vil oppleve en spennende og lærerik sommer velkommen til kurs og aktiviteter for barn, ungdom og voksne med funksjonshemming.

10.05.2017
jenny jenssen plakat

Jenny Jenssen besøker byen

Den folkekjære, ettertraktede og bejublede Jenny Jenssen er invitert til Harstad av Kulturenheten! I slutten av april blir det konserter både hos Kanebogen Fritidsklubb Torsdagsklubben og for seniorer på Kanebogen Aktivitetssenter.

20.04.2017
Markus Spiske

Juleopptreden på Torsdagsklubben

Torsdag 8. desember blir det Juleopptreden på Torsdagsklubben i Kanebogen, med vårt nyoppstartede kor "KOR I HULESTE" og ROCKEFÅR-gruppa.

28.11.2016

Sommer Sammen 2016

31.05.2016

Sommer Sammen 2015

Sommer Sammen er et ferie og fritidstilbud for barn, unge og voksen med funksjonshemming i Harstad kommune. I år er temaet fotografering. Det vil bli dagsturer i nærområdet, gårdsbesøk og tur med Hurtigruta. Sommer Sammen vektlegger samvær, trivsel, rekreasjon, naturopplevelser og kreativitet.

11.05.2015

Sommer Sammen 2014

Nå er årets Sommer Sammen-program klart!

30.05.2014