Om cookies A A A Høy kontrast RSS YouTube Flickr
AvtaleGiro/eFaktura Meld deg som frivillig Organisasjon Kontaktinfo Nettkart English
Harstad kommune
Logo Trygge lokalsamfunn/Safe Community
Du er her: Kanebogen skole/Hjem/Politikk

Sylvia Listhaug, Innvandrings- og integreringsminister i Justis- og beredskapsdepartementet var på besøk på Bergsodden sykehjem

Mandag 2. mai 2016 var hun på besøk for å høre erfaringer som sykehjemmet har med å ta inn ulike personer fra ulike fremmede kulturer inn i språk og arbeidspraksis.

Hun møtte og fikk samtalt med ledelse ved sykehjemmet, ansatte ved sykehjemmet, personer i språkpraksis fra NAV + en tidligere språkpraksisutplassert som nå er fast ansatt/vikar ved sykehjemmet.  I tillegg fikk hun samtalt med noen beboere.  På befaringen ved Fløy C/Ervik, møtte hun beboere og ansatte på kjøkkenet midt under servering av deilige karbonader, hun fikk også møte Røder (sykehjemskatta) og fikk hilst spesielt på han.

Hun fikk en info om arbeidet med sertifisering som livsgledesykehjem, det syntes hun var bra, i tillegg fikk vi orientert litt om våre nye «rickshaw-sykler».  Det er vår vurdering at Sylvi Listhaug var fornøyd med det hun så og hørte på sitt raske besøk, og vi syntes at det var trivelig og spennende med slikt besøk.

Sylvi 1.JPG

Sylvi.JPG

3. mai 2016
Sist oppdatert: 3. mai 2016
Powered by CustomPublish AS