Du er her: Kanebogen skole/Hjem

Seminar om mobbing

14. februar arrangerer Delta temakveld om mobbing og det å være annerledes. Tore Petterson er kjent fra blant annet «Sofa», «Kjendisfarmen» og «Skal vi danse» kommer.

Petterson er mest kjent for sin deltakelse i NRK-serien «Sofa» fra 2016 og 2017. Han var i fjor deltaker i Farmen Kjendis, samt dommer i TV2s «Skal vi danse?». Han er kjent for å snakke like godt til fagfolk og foreldre, som til ungdom.

Petterson opplevde selv mobbing gjennom flere år av barne- og ungdomsskolen, og det er denne tematikken som står sentralt i foredraget. Han sto frem som homofil i ungdomstida, noe som ikke var enkelt for ham.

Foredraget handler om å være seg selv og ikke gi opp, uansett hvor fælt livet noen ganger kan føles. Det finnes alltid håp.

Foredraget er på Thon Hotel i Harstad, fra kl 1730-2030.

8. februar 2018
Sist oppdatert: 8. februar 2018