Du er her: Kanebogen skole»Hjem»Kultur og fritid»Krafttak for sang

Krafttak for sang

Krafttak for sang.JPG

Harstad kommune har i 2015 takket ja til å være pilotkommune i prosjektet Krafttak for sang. Dette prosjektet er en satsning på sang i lokalsamfunnet. Sang er både helsebringende, læringsfremmende og grensesprengende. Gjennom å synge uttrykker vi våre følelser og kommer nærmere hverandre. Høsten 2015 startet arbeidet for å gjøre Harstad til en syngende kommune.

FaCEBOOK SYMBOL.pngTrykk her for å følge Syngende Harstad på Facebook

Vuggesanger HOPE 1 fotoTAK

Samler inn vuggesanger fra hele verden

Fribymusiker Abazar Hamid og det multikulturelle koret HOPE har funnet hverandre i et vuggesang-prosjekt.

21.11.2016
Plakat barnehageseminar 2

Sang i barnehagen - ny dato

Tirsdag 6. desember inviterer vi til seminar om sang i barnehagen, for barnehageansatte.

28.10.2016
parkering_avgift

Betal parkering med sang!

Fredag 24. juni blir det mulig å betale for parkering på toget med sang!

17.06.2016

Gratulerer Harstad skole

Vi gratulerer Harstad skole som har sunget seg til konsert med The Main Level fredag 17. juni kl. 13. Dere er flotte representanter for vår syngende kommune!

14.06.2016

Bli med og syng på Harstad Mottak

Torsdag 21. april kl. 17:00 fyller vi Harstad mottak med sang! Både nye og gamle Harstadværinger inviteres til å bli med.

18.04.2016

Harstads kommunale sanggruppe starter opp – blir du med?

Harstad syngende kommune starter opp en kommunal sanggruppe som et arbeidsmiljøtiltak for alle som er ansatt i Harstad kommune.

25.01.2016

Harstads favorittsanger er kåret

Denne høsten har Harstad kommune samarbeidet med Harstad Tidende om å samle inn og stemme frem Harstadfolkets ti favorittsanger. Endelig er resultatet klart.

14.12.2015

Stem frem folkets favoritter

Nå er avstemningen i gang. Hvilke sanger blir Harstads favorittsanger?

30.11.2015

Foreslå sanger til Harstads repertoar!

Som del av arbeidet mot å bli en syngende kommune skal Harstad få sitt eget sangrepertoar og trenger din hjelp! Hvilke sanger bør være med? Foreslå sanger på Harstad Tidendes hjemmeside.

04.11.2015
svalekor

Allsang på Odden

Som en del av kommunens arbeidsmiljøfestival feirer vi at Harstad har blitt en syngende kommune og inviterer til Allsang på Odden mandag 21. september kl. 16:30.

11.09.2015