Du er her: Kanebogen skole/Hjem/Kultur og fritid/Krafttak for sang

Harstads favorittsanger er kåret

Denne høsten har Harstad kommune samarbeidet med Harstad Tidende om å samle inn og stemme frem Harstadfolkets ti favorittsanger. Endelig er resultatet klart.

Folkets favoritter.jpg

Foto: Harstad Tidende

Over 6000 stemmer er talt opp og listen over Harstads ti favorittsanger er klar. Ikke uventet ligger «Har du fyr» av Ola Bremnes helt øverst, men valget har likevel vært veldig spennende. Faktisk skilte det bare 6 stemmer mellom 10. og 11. plass.

De ti favorittene er kun første kapittel i Harstads repertoar. Nå er det barna i Harstad sin tur. I begynnelsen av desember ble det sendt ut invitasjoner til alle skoler og barnehager i Harstad til å være med å forme repertoaret. Skolene og barnehagene får velge ut en sang hver, som vi garanterer at får plass i repertoaret. Etter nyttår blir stafettpinnen sendt videre til eldreinstitusjonene og det frivillige kulturlivet i Harstad.

Vi håper alle sammen benytter sjansen til å gjøre noe morsomt med utvelgelsen av sangen.

Harstads ti favoritter er:

1. Har du fyr? - Ola Bremnes
  2. Å kunne æ skrive - Lars Bremnes