Til foresatte:


Værgudene mener vi må slå til nå med en aktivitetsdag. Sola skinner, temperaturen er behagelig og snøen er hvitere enn noen gang.

Opplegget er som følger:

1. Alle elevene avvikler aktivitetsdag ved Dammen.
2. Elever kan ha med ski, akebrett/rattkjelke.
3. Bål tennes slik at medbrakt lunsj kan nytes.
4. Veien mellom skolen og Dammen er smal. Derfor ønsker vi ikke at foresatte kjører elever til og fra Dammen.
5. Elevenes sitt utstyr fraktes til Dammen av skolen. Vennligst merk dette med navn og bind det sammen. Husk at utstyret bæres det siste stykke opp til Dammen av elevene selv

 
 
Til det praktiske:

A. Elever på småskoletrinnet møter på skolen til ordinær tid. Elevene går til Dammen kl.08.30. Elevenes sitt utstyr fraktes til Dammen av skolen. Vennligst merk dette med navn og bind det sammen. Retur til skolen kl.13.00 fra Dammen. Utstyret fraktes tilbake til skolen.

B. Elever på mellomtrinnet kan møte ved Dammen kl.09.00. Elever på mellomtrinnet som ikke møter direkte ved Dammen, kommer til skolen og går i samlet tropp herfra kl.08.30.
Retur til skolen kl. 13.00. Elever fra mellomtrinnet som bor i området og som ønsker å gå direkte hjem, avtaler med sin kontaktlærer for å bruke denne muligheten.

Til alle: Om noen ønsker å låne skiutstyr fra skolen går det an. Vi har om lag 15 par ski til utlån.


 
Vi håper alle tar med seg sitt beste humør og stiller med klær, votter og lue slik at vi får en hyggelig dag sammen. Vel møtt.  Med vennlig hilsen,                                                     

Alle oss på Kanebogen skole